Дорогі, Друзі,

Раді повідомити, що Київська Обласна Державна Адміністрація згідно розпорядження №538 від 17.10.2017 надала ТОВ «Дошкільний навчальний заклад «ДивоМІСТО»

ЛІЦЕНЗІЮ

на освітню діяльність у сфері дошкільної освіти

(догляд за дітьми дошкільного віку, виховання і навчання дітей дошкільного віку).

Дане рішення є підтвердженням повної відповідності нашого закладу всім вимогам діючого законодавства України:

санітарно-гігієнічним, з пожежної безпеки, з охорони праці, щодо відповідності навчально-освітньої програми та педагогічно-виховного складу.

Дана подія є знаковою для нас в нашому послідовному розвитку та завершує перший етап початку нашої роботи, який розпочався ще влітку 2016 року з розробки концепції, дизайн-проекту та  архітектурного планування приміщення щодо його відповідності вимогам, які пред’являються, як ДБН (Державними будівельними нормами) до закладів освіти, так і сучасними європейськими стандартами. Пізніше нами було підібрано оздоблювальні матеріали, обладнання та меблі, які в рази кращі в порівнянні з вимогами українських норм та відповідають усім європейським  екологічним стандартам і є повністю безпечними для наших діточок.

Завершальним етапом нашого старту була розробка навчально-освітньої програми та формування чудового педагогічного колективу однодумців.

Хочемо подякувати всім хто прийняв активну участь в даному етапі розвитку закладу та з надією і оптимізмом дивимося в майбутнє ДивоМІСТА.

З цього дня ми стали одним з небагатьох ліцензованих приватних дошкільних навчальних закладів нашого міста.

Чекаємо з нетерпінням на нових мешканців ДивоМІСТА!

 

З повагою,

Колектив ДивоМІСТА

www.koda.gov.ua/normdoc/pro-vidachu-licenzii-na-osvitnyu-diyaln-5/

Почесне вручення ліцензії ТОВ "ДНЗ" ДивоМІСТО" у Департаменті Освіти і Науки Київської Обласної Державної Адміністрації

footer 304vqsf31glt2ll026r4zu

Про нас

Контакти

Top